Η γιορτή για τα παιδιά είχε πολλά δώρα και εκπλήξεις….Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εορταστική παιδική εκδήλωση που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, με την συμβολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Χανίων, της ΄Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης και του παραρτήματος Χανίων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στον Βλητε Σούδας στον πολυχώρο «Megaplace”.

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά η χαρά το κέφι και η διασκέδαση των παιδιών απογείωσε το γιορτινό απόγευμα με τα παιδιά να ξεφαντώνουν και τους αστυνομικούς να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές με τους συναδέλφους τους.

Σε ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται και τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων, Νικόλαος Ξανθουδάκης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους τους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους για την άνευ προηγούμενου προσέλευση η οποία πραγματικά ήταν αξιοθαύμαστη και ουσιαστική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την επιτυχή έκβαση, τα πλούσια δώρα που διανεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά μας, τον πλήρη και χορταστικό μπουφέ που είχε τα πάντα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε την International Police Association (I. P. A.) Χανίων για την ουσιαστική συνδρομή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε και τα μέλη της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων για την ουσιαστική συμβολή, βοήθεια και φυσική τους παρουσία στην ανωτέρω εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε την πολυτάλαντη συνάδελφο μας Ελένη Βιγλάκη και όλη την θεατρική της ομάδα για την παιδική παράσταση που χάρισε πρωτόγνωρες στιγμές κεφιού και διασκέδασης σε όλα τα παιδιά μας.

Επίσης τον συνάδελφο μας Νικόλαο Ψυλλάκη που ως άλλος Αι Βασίλης μοίραζε αφειδώς τα δώρα στα τέκνα μας.

Κλείνοντας να ευχηθούμε ολόψυχα σε όλους τους συναδέλφους μας Αστυνομικούς καλές γιορτές πρωταρχικά με ΥΓΕΙΑ και δίπλα σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook