Ο Πλατανιάς αποχαιρέτησε με ονειρικό τρόπο το 2018, αφού επιβλήθηκε του Ηροδότου με το εντυπωσιακό 5-1 στα Περιβόλια.

Παίκτης-αποκάλυψη για τους “‘ερυθρόλευκους” του Γιάννη Τάτση ήταν ο Καραγκούνης, που πέτυχε τρία γκολ!

Στο 25′ από διώξιμο του Γιαλούση η μπάλα πήρε αρκετό ύψος και ο Λάζιτς έστρωσε στον Καραγκούνη, που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου (42′) οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα νίκης με τον Λάζιτς να σκοράρει για το 2-0.

Η αντίδραση του Ηροδότου ήρθε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (53′), με τον Αργκιλέσι να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει στον Μωραΐτη και να αλλάζει πορεία για το 2-1.

Ωστόσο γρήγορα ο Πλατανιάς αποκατέστησε την… τάξη και ο Καραγκούνης έπειτα από πάσα του Παπανικολάου πήρε την μπάλα κέρδισε τις κόντρες και πρόλαβε στην έξοδο τον Κασμερίδη για να πλασάρει για το 3-1.

Στο 74′ Νίλι και Παπανικολάου “έκρυψαν” την μπάλα και ο Ισπανός άσος, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, με πλασέ έκανε το 4-1. Ο Πλατανιάς έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 85′ ο Νίλι έστρωσε στον Καραγκούνη, που με σουτ πέτυχε το 3ο του γκολ για το 5-1.

Στις καθυστερήσεις (90+1′) ο Κασμερίδης αποβλήθηκε αποκρούοντας με τα χέρια πλασέ του Νίλι εκτός περιοχής και υπηρεσιακός τερματοφύλακας ανέλαβε ο Κονέ!

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Νίκζας – Μάνος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης (66′ λ.τρ. Σινγκ), Πουρζιτίδης, Καραγκούνης, Μποσέτι (81′ Μάικιτς), Παπανικολάου, Λάζιτς (59′ Νίλι), Μιγκέλ.

Ηρόδοτος (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Δαμιανάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (82′ Κοντογιάννης), Κασαπάκης (70′ Φουκαράκης), Κονέ, Μωραΐτης (86′ Αμαραντίδης), Μασάδο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook