Ήταν μια ιδιαίτερη φωτογράφιση αγάπης στα Χανιά!

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν με ό,τι μέσο και ικανότητα οι ίδιοι διαθέτουν, αρκεί να θέλουν! Και αυτό το απέδειξαν δυο συμπολίτες στα Χανιά που επέλεξαν αυτές τις άγιες ημέρες από το δικό τους μετερίζι να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα, σε αυτό που λέγεται αγάπη και νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο.

Έτσι, ο φωτογράφος Αντώνης Στεφανίδης και η Κούλα Μπικάκη, πήραν μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που την ενέταξαν στις δράσεις του Santa run.

Προσφέρθηκαν να κάνουν επαγγελματικές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίσεις με ένα ξεχωριστό αντίτιμο… Όσοι φωτογραφίζονταν θα έφερναν ένα δώρο, παιχνίδι καινούριο ή μεταχειρισμένο αλλά σε καλή κατάσταση το οποίο θα διέθεταν σε παιδιά άπορων οικογενειών αλλά και στα παιδιά των ιδρυμάτων της πόλης.

Η ιδέα έγινε γρήγορα πράξη. Η Κούλα Μπικάκη έφτιαξε και έστησε τα σκηνικά στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και ο Αντώνης Στεφανίδης πήρε τον φωτογραφικό του φακό και άρχισε τα κλικ.

Το αποτέλεσμα;

Συγκέντρωσαν 200 παιχνίδια μέσα σε δυο μέρες! 

Το ενδιαφέρον του κόσμου που αγκάλιασε την προσπάθειά τους ήταν μεγάλο. Έτσι η πρωτοβουλία δυο ανθρώπων που αποφάσισαν να κοιτάξουν μακρύτερα από το “εγώ” και η ανταπόκριση του κόσμου, μετατράπηκε σε χριστουγεννιάτικο δώρο που θα πάρουν στα χέρια τους παιδιά της πόλης οι οικογένειες των οποίων δεν έχουν οικονομική δυνατότητα, ή παιδιά που φιλοξενούνται σε κέντρα και ιδρύματα όπως η ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΜΕΑ και το ΚΗΦΑΠ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook