Ηλικιωμένος βγήκε στον ΒΟΑΚ και “όποιον πάρει ο χάρος” –Άλλο ένα απίστευτο βίντεο που “εξηγεί” το αιματοκύλισμα στον ΒΟΑΚ κάθε χρόνο

Τι και αν χυθεί τοσο αίμα στον ΒΟΑΚ, τι και αν ειδικοί και μη, κανουν έκκληση στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί για να ελαχιστοποιηθούν τα θύματα τροχαίων που οφείλονται στην κακή οδηγική συμπεριφορά (μιας και δεν είναι στο χέρι μας να φτιαχτεί απαράδεκτο οδικό δίκτυο).

Τι και αν την περίοδο των εορτών η Τροχαία εφιστά την προσοχή στους ταξδιώτες που βγαίνουν στους δρόμους με τα οχήματά τους, να οδηγούν με ασφάλεια, για να γυρίσουν όλοι στις οικογένειές τους μετά τις ολιγοήμερες διακοπές.

Τι και αν έχουν χιλιογραφτεί και χιλιοειπωθεί τα κακώς κείμενα που οδηγούν οικογένειες να θρηνούν τους αγαπημένους τους. Ασυνείδητοι οδηγοί εξακολουθούν να κυκλοφορούν εκεί έξω, και όποιον πάρει ο χάρος.

Σήμερα το απόγευμα, ένας ηλικιωμένος αποφάσισε να… αλλάξει διαδρομή και έκανε αναστροφή στον ΒΟΑΚ. Το περιστατικό κατέγραψε σημειώθηκε πριν τον κόμβο για Πάνορμο, από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, και κατεγράφη από διερχόμενο οδηγό που είδε το όλο σκηνικό να διαδραματίζεται μπροστά του. Στο βίντεο φαίνεται επίσης ο οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε τον απαράδεκτο ηλικιωμένο, να σαστίζει και να συνεχίζει διστακτικά την πορεία του.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook