Ράβε – ξήλωνε στην παλαιά εθνική οδό  από Καλαμάκι μέχρι Σταλό – «Ξεκούφισε» και πάλι ο δρόμος σε σημείο όπου είχε γίνει έργο αποκατάστασης!

Συνεχείς είναι οι καθιζήσεις στο οδόστρωμα της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, πριν αλλά και μετά από την αποκαλούμενη και ως «κακιά στροφή» καθώς οι όποιες επεμβάσεις γίνονται αποδεικνύεται πως αποτελούν «μπαλώματα».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Flashnews.gr μια νέα βαθειά τρύπα υπάρχει σε σημείο του δρόμου στον Κάτω Σταλό, κοντά στην «κακιά στροφή» και μάλιστα ακριβώς εκεί που είχε γίνει επέμβαση από συνεργεία του Δήμου Χανίων πριν από λίγα χρόνια.

Οι οδηγοί που διέρχονται από εκεί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν την άκρη του δρόμου καθώς υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερης καθίζησης του οδοστρώματος, ενώ και οι αρμόδιοι πρέπει να επέμβουν άμεσα.

Να σημειωθεί πως στην ίδια περιοχή είχε συμβεί ανάλογο πρόβλημα τον Φεβρουάριο του 2015,  τον Μάιο του 2016, τον  Ιανουάριο του 2018 ενώ και τον Φεβρουάριο του 2017 είχε φανεί πως τα κύματα έχουν «ξεκουφίσει» όλη την παραθαλάσσια πλευρά του δρόμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook