Παρά το τσουχτερό κρύο και το κατά διαστήματα ψιλόβροχο εκατοντάδες Αγιοβασίληδες έδωσαν το παρόν στην φετινή μεγάλη διοργάνωση

Για 8η χρονιά μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από την 1μμ στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων όπου ξεκίνησε η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή.

Και μπορεί κάποιοι να «φοβήθηκαν» τον καιρό και να μην «κατέβηκαν» σον δρόμο, όμως ο στόχος που είναι η αγορά της στολής του αγιοβασίλη για να δοθούν τα χρήματα σε τέσσερεις κοινωνικούς φορείς επετεύχθη με μεγάλη επιτυχία.

Φετός οι διοργανωτές, λόγω των έργων στην οδό Χάληδων, έκαναν και μιαν αλλαγή στην πορεία των αγιοβασίληδων που είναι η εξής:

Από 1ο Γυμνάσιο προς παραλία Κουμ Καπύ – Ενετικό λιμάνι Χανίων – Γιαλί τζαμί και στην συνέχεια στα στενά της παλιάς πόλης, στην οδό Ποτιέ όπου θα γίνει και το τελικό πάρτι.

Τι είναι το Santa Run;

Το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει το 8ο Santa Run στα Χανιά για την ενίσχυση των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μια πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άγιου Βασίλη. Όλη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, μέχρι τους χανιώτες dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία.

Η εκκίνηση του Santa Run

Δείτε την πορεία του Santa Run live:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook