Το 8ο Santa Run Chania ολοκληρώθηκε προσφέροντας σημαντική στήριξη για τα τέσσερα σωματεία, στα οποία αποδίδονται όλα τα έσοδα: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

Από το 2011 η διοργάνωση κάθε χρόνο μέσω της αλληλεγγύης και της προσφοράς, μέσω του εθελοντισμού προσφέρει όλα της τα έσοδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Για μια ακόμη χρονιά ο Άγιος Βασίλης ήταν εδώ. Ο Άγιος Βασίλης μέσα από τα ξωτικά του, μέσα από δράσεις και μια προσπάθεια εξέλιξης στην οποία όλη η πόλη συνέβαλε.

Το Santa Run Chania μεγαλώνει, ωριμάζει και εξελίσσεται. Μια παρέα που ξεκίνησε το 2011 με μια διαδρομή μέσα στη πόλη έχει μεταμορφωθεί σε ένα φεστιβάλ δράσεων και εθελοντισμού.

Πολιτιστικές δράσεις και συναυλίες με αποκορύφωμα τη διαδρομή του Santa Run 2018. Δεν θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε κανέναν στις ευχαριστίες μας γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα σας ευχαριστήσουμε όλους.

 

Όλους όσους βρεθήκατε δίπλα μας, πίσω μας, μπροστά μας. Εθελοντές, χορηγούς και όλους αυτούς που μετέφεραν το μήνυμα της διοργάνωσης όσο πιο μακριά μπορούν είτε αθόρυβα είτε δυνατά. Χιλιάδες ευχαριστώ, σε όλους σας. Ραντεβού το 2019!

Ο Άγιος Βασίλης

ΥΓ: Το aftermovie του φετινού Santa Run Chania 2018 είναι εδώ:


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook