Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή και να αναλάβει να ηνία της Περιφέρειας Κρήτης, δήλωσε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, τονίζοντας ότι φέρνει νέες ιδέες και διάθεση για μία πραγματική αλλαγή, ώστε η Κρήτη να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει.

“Ήταν μία τιμητική πρόταση για μένα από τον κ. Μητσοτάκη, ειδικά γιατί πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου του κόμματος, της Νέας δημοκρατίας. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι εδώ για να κάτσω στην καρέκλα, αλλά θέλω να βοηθήσω την Κρήτη, γιατί είμαι και εγώ ένας θυμωμένος νέος, ο οποίος έχει κουραστεί να βλέπει νέους να σκοτώνονται στους δρόμους της Κρήτης και να δυσκολεύονται να βρουν εργασία”, ανέφερε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, το βράδυ της Παρασκευής στο καφέ του Δημοτικού Κήπου, στην διευρυμένη συζήτηση της ΝΟΔΕ Χανίων, για την παρουσίαση του, από τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία της οργάνωσης ενόψει των εκλογών, ιδιαιτέρως ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και η στήριξη της υποψηφιότητας του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Εν συνεχεία, ο κ. Μαρκογιανάκκης, τόνισε: “Θα καταφέρουμε όλοι μαζί το ακατόρθωτο, σας χρειάζομαι όλους, παλιούς και νέους, για να δούμε επιτέλους αυτό που τόσα χρόνια επιζητούμε, το ακατόρθωτο, η Κρήτη να έχει τη θέση που της αξίζει. Ο κύριος Αρναουτάκης είναι περιφερειάρχης εδώ και εννέα χρόνια, έχει κλείσει τον κύκλο του. Στόχος μου είναι η νίκη, από μικρό παιδί σαν αθλητής έχω μάθει να παλεύω και μακάρι όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά αγαπούν την πατρίδα τους να έρθουν στο πλάι μου. Πάμε για να κερδίσουμε”. 

Αυγενάκης: “Δίνουμε το σάλπισμα της νίκης εδώ, σήμερα, από τα Χανιά”

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης «Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά και να είναι καλός ο νέος χρόνος. Μαζί με την ευχή αυτή, εκφράζω και τη βεβαιότητα ότι θα είναι καλός ο νέος χρόνος, διότι θα επέλθει σύντομα η πολιτική αλλαγή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός. 
Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλές. Δεν είναι ώρα για έριδες. Η πατρίδα και η παράταξη μας χρειάζονται όλους μαζί. Ενωμένους και αποφασισμένους. 
Ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα δώσει τη μάχη του. Δεν είναι ώρα για πικρίες. Είναι ώρα για αγώνα με σεβασμό στο ήθος και τους κανόνες της παράταξης. Σε όλες τις εκλογές που έρχονται, σε όλες τις κάλπες, θα πρέπει να νικήσει η ΝΔ. Και οι νίκες αυτές θα είναι πρωτίστως δικές σας νίκες. Δίνουμε το σάλπισμα της νίκης εδώ, σήμερα, από τα Χανιά».


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook