Για τα χάλια στα οποία βρίσκεται ο πλέον σημαντικός πόλος έλξης των Χανιωτών και των παιδιών, στο κέντρο της πόλης έχουν γραφεί πολλά.

Η κατάσταση του Δημοτικού κήπου, είτε αφορά στην «παιδική χαρά» είτε σε άλλους χώρους του, ακόμη και αυτές τις γιορτινές ημέρες, δείχνει εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Όμως αυτό που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής σε μια μητέρα και το παιδί της δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει αυτήν ακριβώς την εγκατάλειψη από τον Δήμο Χανίων.

Όπως κατήγγειλε στο Flashnews.gr η μητέρα και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το απόγευμα της Παρασκευής πήγε με τα παιδιά της στον Δημοτικό Κήπο και καθώς τα παιδιά θέλησαν να πάνε στην παιδική χαρά, έκατσαν σε ένα από τα παγκάκια.

Ξαφνικά και ενώ σηκώθηκαν να φύγουν, το παγκάκι ξηλώθηκε στην κυριολεξία και έπεσε ενώ από πίσω βρισκόταν το ένα παιδάκι, που την τελευταία στιγμή τραβήχτηκε και δεν πλακώθηκε.

Η ίδια σχολιάζει:

‘Όλη η Αθλιότητα που μπορεί να επικρατεί στον κήπο που υποτίθεται πάμε για να παίξουν τα παιδιά μας.. Λύπη και απέχθεια για τον χειρότερο Δήμαρχο που πέρασε ποτέ από τα Χανιά… Ευτυχώς που δεν χτύπησε το παιδί μου!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook