Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμπάρι οι αγώνες αλληλεγγύης, με πρωτοβουλία της Σπάθας και τη σημαντική συμβολή από Ροδωπού και Υρτακίνα.

Η ομάδα του Κολυμπαρίου σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τα Δ.Σ. και τους προπονητές των ομάδων Α.Π.Σ. Ροδωπού και Α.Ο. Υρτακίνας για την άμεση ανταπόκριση στη συνδιοργάνωση και για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά και την οικονομική τους βοήθεια για τον Εθελοντικό Σύλλογο “Ορίζοντας”. Τον Δήμαρχο κ. Μαλανδράκη Ιωάννη, το Δ.Σ. του Πλατανιά και τους εκπροσώπους του Μπουρδάκη Μανώλη, Πετράκη Μιχάλη, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Αντιπρόεδρό της Κουλιεράκη Μιχάλη, για τη βοήθειά της στη διοργάνωση του τουρνουά, τους διαιτητές Πατσουράκη, Κουρκουμελάκη, Χάμπα, Σαρή, που διηύθυναν αφιλοκερδώς τους αγώνες του τουρνουά, όπως και την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Πρόεδρό της, Τριανταφύλλου Γιώργο, για τον ορισμό τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλά και για την οικονομική τους βοήθεια, όπως και όλου του κόσμου που παρευρέθηκε και μη στο γήπεδο για την άμεση και σημαντική ανταπόκρισή του ώστε όλοι μαζί να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες και να βοηθήσουμε και εμείς λίγο τη δράση του Εθελοντικού Συλλόγου “Ορίζοντας”.

Σας ευχαριστούμε όλους σας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook