Με την συμμετοχή των Ιερέων, Δημοτών, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, της Ελληνικής Αστυνομίας, και των  Φορέων του Δήμου , τελέσθηκε  σήμερα η Δοξολογία  για το νέο έτος στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο.

 Στην συνέχεια στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε ο αγιασμός και  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας , η όποια μοιράστηκε στους πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους των φορέων τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς που κάθε χρόνο γίνεται στον Δήμο, ενώ τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο πατήρ Πολυχρόνιος Μπριντάκης , λαμβάνοντας ως δώρο μια εικόνα του Άξιον Εστίν .

Ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης τόνισε: «Εύχομαι ο Νέος Χρόνος να φωτίσει τις καρδιές όλων με ανιδιοτελή αγάπη και με διάθεση προσφοράς για τον συνάνθρωπό μας.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας είναι η αρχή για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο ελπίδα, που θα αναγεννά στόχους, προσμονές για μια χρονιά ειρηνική, με υγεία, ευημερία, πνευματική ανάταση και ψυχική αγαλλίαση. Υποδεχόμαστε το 2019 με την προσδοκία μιας αισιόδοξης χρονιάς.  

Οι περιστάσεις απαιτούν να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με συλλογικότητα, αλληλεγγύη και εθελοντισμό να δημιουργήσουμε κοινωνικές συνθήκες αντάξιες της ιστορίας του τόπου μας. Τούτες τις ώρες ας αφήσουμε όλα όσα μας πληγώνουν, μας ταλαιπωρούν και μας πικραίνουν. Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα, θα αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες των καιρών και θα τα καταφέρουμε. Να έχουμε  όλοι και όλες  μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία δύναμη ελπίδα και αισιοδοξία !».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook