Με τους ΦΟΔΣΑ και την αντιμετώπιση της λειψυδρίας να είναι στο επίκεντρο, φτάνει στο Ηράκλειο ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος.

Παρουσία του κυρίου Φάμελλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης που θα έχει ως βασικό αντικείμενο συζήτησης την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και το πως θα υπάρξουν ενέργειες αντιμετώπισης της στην Κρήτη. 

Μια ημέρα νωρίτερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος θα βρεθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου θα αποτελέσει τον βασικό ομιλιτή στην ημερίδα που διοργανώνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Παράρτημα Κρήτης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: “Ο Δασικός χάρτης στην Κρήτη: από την προσωρινή επίλυση στην ανάπτυξη”.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην εξειδικευμένη ενημέρωση του κοινού για την εκπόνηση του έργου των δασικών χαρτών στην Κρήτη. 

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας του Υπουργού στην Κρήτη, αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει και το τι πρόκειται να γίνει με τους ΦΟΔΣΑ όπου ήδη οι συζητήσεις μεταξύ των Δημάρχων έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης

Πέμπτη 03/01/2019

14.30: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

15.45: Συνάντηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης με τη Συντονίστρια κ. Κοζυράκη Μαρία – Συνεργασία για τα θέματα της εσπερίδας και το έργο των δασικών χαρτών.

17.00: Δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά την άφιξη στην εσπερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Καστελλάκη» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου

17.00: Εσπερίδα

Παρασκευή 04/01/2019

09.30: Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης – Σύσκεψη για τη διαχείριση υδάτων

11.30: Επίσκεψη Αν. ΥΠΕΝ στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας – Προβολή δράσεων χωριστής συλλογής οργανικών αποβλήτων

14.00: Επίσκεψη στον δήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο ΠΕΔ Κρήτης κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook