Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ένας Δήμος μια γιορτή! Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά 2018–2019», που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 20.00, ο Δημήτρης Ντρουμπογιάννης σε “Μουσικές Ακροβασίες σε Ασπρόμαυρο Φόντο”.

Είσοδος ελεύθερη.

Δημήτρης Ντρουμπογιάννης | Μουσικές Ακροβασίες σε Ασπρόμαυρο Φόντο

Ένα οδοιπορικό, με εμβληματικά έργα της παγκόσμιας πιανιστικής εργογραφίας (Fazil Say, Ernesto Lecuona, Sergei Rachmaninoff, Μάνος Χατζιδάκις, κ.ά) και πάντα με αφετηρία την «κοινή γλώσσα της Μουσικής».

Δημιουργοί διαφορετικών εποχών και τεχνοτροπιών (ο καθένας με το προσωπικό ιδιάζον μουσικό ύφος του), από την Λατινική Αμερική έως τις ακτές της Μαύρης θάλασσας, εκφράζουν μέσα από τα έργα τους, τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες, τους στοχασμούς και τον ιδιαίτερο τρόπο που προσλαμβάνουν την τέχνη.

Ιδιότυπες διαχρονικές μουσικές συνομιλίες, χαρισματικών και καταξιωμένων δημιουργών, οι οποίοι καταθέτουν την προσωπική τους αισθητική άποψη, όπου ιδιώματα της Ανατολής συναντούν νεωτερισμούς της Δύσης, συνθέτοντας ένα μωσαϊκό ηχοχρωμάτων, με βάση πάντα και πρωταγωνιστικό-κυρίαρχο λόγο, τον εκφραστικό πλουραλισμό του πιάνου.

05|01|2019
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, 20.00
Είσοδος ελεύθερη

Dimitris Ntroumpogiannis
“Musical feets in a black and white background”

A musical wayfaring through emblematic and diverse works solistic piano works of the international piano repertoire.
Fazil Say, Ernesto Lecuona, Sergei Rachmaninoff,
Manos Hadjidakis, with point of convergence the internatinal
“Language of music”.

January 5th 2019
Center of Mediterranean Architecture
20:00 Free Entrance

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook