Με τη μάχη των ‘’αιωνίων’’ ξεκινάει η χρονιά καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην πρώτη αγωνιστική του  2ου γύρου της Turkish Airlines Euroleague προσφέροντας στους Έλληνες φιλάθλους ένα αθλητικό υπερθέαμα μέσα από τα κανάλια Novasports στη WIND VISION.

Οι συνδρομητές του Full Pack της WIND VISION θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ του νεοφερμένου Ρικ Πιτίνο σ’ ένα ανατρεπτικό ντέρμπι μέσα από τα κανάλια Novasports  την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 21:00.

Για όποιον δεν προλάβει από την αρχή τη μεγάλη αναμέτρηση, η WIND VISION δίνει τη δυνατότητα επανεκκίνησης  ζωντανού προγράμματος για να μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν από την αρχή τον αγώνα που έχει ήδη ξεκινήσει!

Ποδαρικό όμως στη νέα χρονιά δεν θα κάνει μόνο το ντέρμπι των μεγάλων αθλητικών ομάδων αλλά και οι  μοναδικές προσφορές των  Family Pack & Full Pack στα 9,90€ και 19,90€ αντίστοιχα με  δώρο τα τέλη ενεργοποίησης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε όλα τα  καταστήματα WIND και στο www.wind.gr 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook