Επιστολή προς τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Η Αυγή» απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που παρουσιάζει τη δημοτική παράταξη της  οποίας είναι επικεφαλής, να πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην επιστολή του ο κ. Μποκέας καθιστά σαφές ότι ο συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής, αποτελεί μια πολυσυλλεκτική, ενωτική προσπάθεια με αναφορά στους πολίτες και την κοινωνία του Μαλεβιζίου, μακριά από παλαιοκομματικού τύπου νοοτροπίες και πρακτικές.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Προς: Εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ»
Υπόψη Αρχισυντάκτη

Αξιότιμε κ. Αρχισυντάκτη,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από δημοσίευμα της εφημερίδας σας στις 2/1/2019 με τίτλο «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου» ότι η δημοτική παράταξη της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής για το Δήμο Μαλεβιζίου, πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ο συνδυασμός μας αποτελεί μια πολυσυλλεκτική, ενωτική προσπάθεια, με αναφορά στους πολίτες και την κοινωνία του Μαλεβιζίου, και δεν πρόσκειται σε κανένα πολιτικό φορέα. Ούτε και πρόκειται να διεκδικήσει «χρίσματα». Ο συνδυασμός μας θα δώσει τον αγώνα του για την αλλαγή σελίδας  που έχει ανάγκη το Μαλεβίζι, μακριά από παλαιοκομματικού τύπου νοοτροπίες και πρακτικές. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε δύναμη σύνθεσης. Να ενώσουμε το Μαλεβίζι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαραίτητη διόρθωση.

Με εκτίμηση,

Μενέλαος Μποκέας
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook