Καταπέλτης ήταν ο Βασ. Λεβέντης στην εκπομπή " ΠΥΞΙΔΑ" του Κώστα Συλιγάρδου στην συνέντευξη που του παραχώρησε την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στο Ράδιο Κρήτη .

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι "Ο Tσίπρας από αυτο-προσδιοριζόμενος επαναστάτης,τελικά  σέρνεται στην κιλότα της Μέρκελ." 

"Η έλλειψη ιδεολογίας συνεχίζει να οδηγεί το εκλογικό σώμα στην χώρα σε πελατειακές σχέσεις για διορισμούς και εξυπηρετήσεις.Αυτά πληρώνουμε σήμερα μεταξύ άλλων." 

Αναφερόμενος στην προεκλογική παροχολογια είπε :

" Ότι μαζέψαμε με την λιτότητα θα το μοιράσει σε δυο μήνες μέσα ο Τσίπρας.

Ο Μητσοτάκης δεν φέρνει  κάτι νέο.Θα επαναλάβει το έργο Σαμαρά."

Αναφερόμενος στο καθεστώς στον τομέα της ενημέρωσης σημείωσε

"Οι νταβατζήδες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι των δυο μεγάλων κομμάτων. Ο δε Παπάς που υποτίθεται πήγε να πολεμήσει την διαπλοκή,έδωσε τα κανάλια στους ίδιους που τα είχαν και πριν(...)" 

Παρατήρησε επίσης ότι "Ο κομουνισμός και ο φασισμός έχουν γίνει πρώτα ξαδέρφια στην Ελλάδα."

Το ΚΚΕ έχει γίνει επάγγελμα για 1000 - 1500 άτομα. 

Για το εκλογικό αποτέλεσμα εκτίμησε πως" Πάμε σε μια 6κομματική Βουλή χωρίς Ποτάμι και ΑΝΕΛ."

Η Ένωση Κεντρώων θέλει μια συνεργασία με ένα κυβερνητικό συνασπισμό αρκεί να συμφωνήσουμε στα 11 σημεία που έχουμε διαχρονικά προτάξει,ωστόσο η απλή αναλογική για μας είναι κόκκινη γραμμή.

Δεν ταυτιζόμαστε με πολιτικούς στυλ Κουβέλη και Καμμένου που πολιτεύονται για κυβερνητικά λάφυρα κυβερνητικές θέσεις.

Εθνικές εκλογές θα γίνουν ανάλογα με  τις εξελίξεις στην συμφωνία των Πρεσπών.
Προδότες υπάρχουν πάντα σε μια ψηφοφορία και πρόθυμοι ...συνεπώς έτσι δεν αποκλείεται να περάσει η συμφωνία που είναι κακή για την χώρα και τα συμφέροντα της.
Σε ερώτηση του Κώστα Συλιγάρδου για πιθανή συνεργασία του με τον Χρήστο Μαρκογιαννακη στα Χανιά ξεκαθάρισε :

"Δεν έχω μιλήσει με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε μια κουβέντα μαζί του.Αρκεί να μην θεωρεί κάνεις ότι μπορεί να εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και μετά να πάρει την έδρα να φύγει όπου συμφέρει. Οι προδοσίες που υπήρχαν στην πρώτη μας κοινοβουλευτική θητεία δεν θα επαναληφθούν" κατέληξε. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook