Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΠΟΑ, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με τους Νίκο Σαμουηλίδη και Φώτη Καϊμακαμούδη.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Λαγκαδά και ο δεύτερος άνηκε μέχρι πρότινος στον Αμπελακιακό, επιστρέφοντας στο Ηράκλειο για τρίτη φορά, αφού προηγήθηκε η παρουσία του σε Ηρόδοτο και Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ έχει ως εξής:

Για Σαμουηλίδη:

Ο ΠΟΑ επισημοποίησε και την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου, Νίκου Σαμουηλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λαγκαδά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων" ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσει να ξεφύγει ο ΠΟΑ από τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, που συνοδεύεται από τις δηλώσεις του Ν. Σαμουηλίδη, έχει ως εξής:

Ο ΠΟΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Σαμουηλίδη. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος, με μακρά θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εμπειρία από τη δεύτερη κατηγορία (αγωνίστηκε στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, στον Απόλλωνα Πόντου και τον Αγροτικό Αστέρα), έμεινε ελεύθερος από τον Λαγκαδά και συμφώνησε με την ομάδα μας. Νίκο, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΟΑ!

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΟΑ. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο ΠΟΑ είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει η βαθμολογική θέση που έχει τώρα. Θα κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για να παρουσιαστούμε στη συνέχεια πιο δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Για Καϊμακαμούδη:

Ο ΠΟΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φώτη Καϊμακαμούδη. Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ηρόδοτο και Εργοτέλη (ξανά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής), ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αμπελακιακού. Καλωσορίζουμε τον Φώτη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΟΑ!

Οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ έχουν ως εξής: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ιστορική ομάδα σαν τον ΠΟΑ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου για την θερμή υποδοχή της. Είμαι σίγουρος πως με τη βοήθεια του κόσμου θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook