Στις 6 Ιανουαρίου 2019, την πρώτη Κυριακή του χρόνου, η οποία συμπίπτει με τον εορτασμό των Θεοφανίων, η είσοδος στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι  ελεύθερη. 

Αυτή την Κυριακή, όπως και όλες τις επόμενες Κυριακές του χειμώνα, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 10:30΄ έως τις 15:30΄. Στο διάστημα αυτό, το κοινό, μπορεί να περιηγηθεί τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου (δωρεάν την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα). Συσκευές ακουστικής ξενάγησης θα διατίθενται για όσους το επιθυμούν στον χώρο υποδοχής, δίπλα από το  IMK Shop με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες νέων σχεδιαστών.

Ένα επίπεδο πιο πάνω, στο IMK Café, οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να απολαύσουν νέες γευστικές προτάσεις όπως το brunch που προσφέρεται, αποκλειστικά κάθε Σάββατο και Κυριακή, στον εσωτερικό και στους υπαίθριους χώρους του. Η είσοδος στο IMK Café εντός του ωραρίου λειτουργίας του Μουσείου είναι πάντοτε ελεύθερη.

Τις υπόλοιπες Κυριακές του μήνα η είσοδος θα είναι μειωμένη (3 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνεται η δωρεάν διάθεση συσκευών ακουστικής ξενάγησης (με σειρά προτεραιότητας) και η συμμετοχή σε όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες του Μουσείου. Σταθερά, ελεύθερη είναι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών, τους ανέργους και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. 

Χειμερινό Ωράριο ΙΜΚ
Δευτέρα-Σάββατο, 9:00΄-15:30΄
Κυριακή, 10:30΄-15:30΄

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook