Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων πραγματοποίησε  την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ώστε να ευχηθεί περαστικά στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στους οικείους του.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο στενός συνεργάτης του  και Πρωτοσύγκελλος μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο ιερέας του Νοσοκομειακού Ναού Πρωτ. Σταύρος Κατσιγαράκης, ο εφημέριος της Ενορίας Μουρνιών Πρωτ. Ιωάννης Δρακακάκης μαζί με την χορωδία της Ενορίας του και τον χοράρχη κ. Δημήτριο Κολλίντζα, συνεργάτες της Μητροπόλεως, καθώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μηνάς Βουλγαρίδης και ο Υποδιοικητής  κ. Γεώργιος Ζουρίδης.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση  προσέφερε στους ασθενείς και στους συνοδούς τους γλυκίσματα τα οποία ετοίμασαν με αγάπη οι κυρίες της Ενορίας  Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών.

Με λόγια συμπονετικά ο Σεβασμιώτατος μίλησε σε όλους τους ασθενείς, περνώντας από όλες τις κλινικές και δίνοντας μία ευλογία στους νοσηλευομένους αλλά και στους θεράποντες ιατρούς και νοσηλευτές, ενώ παράλληλα στους διαδρόμους η Χορωδία της Ενορίας Μουρνιών έψαλλε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook