Προβληματισμένος για τη μέτρια εικόνα της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν αντέδρασε μετά το γκολ που δέχθηκε παρουσιάστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχουν ως εξής: «Ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε για 30 λεπτά και προσπαθήσαμε να πάμε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση που είχαμε δώσει, με την αλλαγή σχηματισμού του Ηρακλή, να μπορέσουμε να οδηγήσουμε την μπάλα στις πλευρές, εκεί που είχαμε την υπεραριθμία κι από εκεί να μπορέσουμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή. Μετά το 30′ ήμασταν πολύ νευρικοί, δε βρήκαμε συνεργασίες, δεν είχαμε σε καλή κατάσταση ατομικά πολλά παιδιά, για να μπορέσουν να δημιουργήσουν φάσεις απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Κι ενώ έδειχνε ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα πάει πολύ σφιχτά, στην πρώτη φάση που ο αντίπαλος κέρδισε ένα φάουλ και εκτελέστηκε δεχθήκαμε ένα κακό γκολ. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια, θα μπουν και γκολ τα οποία μπορεί να μην είναι όπως πρέπει. Είχαμε μισή ώρα και ο προβληματισμός μας είναι εκεί, στο ότι δεν αντιδράσαμε, ενώ πάλι εξακολουθούσε να έχουμε ελεύθερα τα πλευρά, που να μπορούμε να κάνουμε με  τις υπεραριθμίες μας φάσεις, δε βάλαμε την μπάλα στην περιοχή, δε σουτάραμε πολύ με ένα τέτοιο γήπεδο, δεν κερδίσαμε προσωπικές μονομαχίες και δε φέραμε την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου για να δημιουργήσουμε προβλήματα. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, γιατί τα παιχνίδια έτσι είναι. Θα έρθουν και τα… στραβά, δε θα πηγαίνουν όλα… πρίμα. Εκεί πρέπει η ομάδα να έχει τα ψυχικά αποθέματα να μπορεί να αντιδράσει. Στο χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δει την πολύ καλή εικόνα και την πολύ μέτρια εικόνα σήμερα. Αρα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει και πρέπει να βρούμε τρόπο να το ισορροπήσουμε, γιατί το ποδόσφαιρο έχει τα καλά, έχει και τα άσχημα και εκεί πρέπει να αντιδράς. Είμαι σίγουρος ότι με τη θέληση που υπάρχει μέσα στην ομάδα και με τη διάθεση που έχουν τα παιδιά θα βρούμε την ισορροπία, θα βρούμε αποτελέσματα και θα έχουμε καλή συνέχεια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα μπορέσουμε να βρούμε τους βαθμούς, που τουλάχιστον σήμερα τον έναν βαθμό τον… πετάξαμε. Θα γίνουμε πιο έμπειροι από αυτό και πιστεύω ότι η ομάδα θα ορθοποδήσει και παιχνίδι με παιχνίδι θα βρει τον δρόμο της. Δεν χρειάζεται να λέμε παραπάνω πράγματα, με ηρεμία να δούμε την επόμενη μέρα και τα παιχνίδια που ακολουθούν. Συνεχίζουμε, εμπιστευόμαστε την ομάδα και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει και καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή».

Για τον Ηρακλή και το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα έδειξε να βγάζει περισσότερα τρεξίματα στο γήπεδο: «Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που είμαι εδώ η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και με την Παναχαϊκή και με τον Παναθηναϊκό και εξαιρετική παρουσία στη Λάρισα. Το σημερινό είναι μια άλλη εικόνα της ομάδας, την οποία εμείς που είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να την ισορροπήσουμε και να μπορέσουμε να τη φέρουμε εκεί που πρέπει. Η ομάδα που βρισκόταν απέναντί μας είναι μια ομάδα, που αν δεν είχε τα προβλήματά της και αν δεν είχε και την πίεση – γιατί εγώ την έχω ζήσει και τη γνωρίζω πολύ καλά – και είχανε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που είναι εκεί ο Ηρακλής είχε πολύ καλό ρόστερ, με φτασμένους ποδοσφαιριστές και το κυριότερο με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Αν δούμε την ενδεκάδα σήμερα θα δούμε μια “γεμάτη” ενδεκάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ακόμη και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Ο Ηρακλής βρίσκεται εδώ γιατί έχει να λύσει τεράστια προβλήματα, που έρχονται από κάποια άσχημα αποτελέσματα και από την πίεση που εξασκεί ο κόσμος και το κυριότερο με την πίεση αυτή δημιουργούνται προβλήματα στους παίκτες. Εχει πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, απλώς θέλει ηρεμία. Θα κοιτάξουμε κι εμείς να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

Για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και αν επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η ήττα: «Η δική μας προσοχή ήταν στο σημερινό παιχνίδι. Η κατεύθυνση από τους ανθρώπους των αποδυτηρίων, από τους προπονητές, από το τιμ, ήταν να κοιτάξουμε πρώτα αυτό το παιχνίδι, γιατί με την ΑΕΚ είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που το βλέπουμε σαν γιορτή, ξέρουμε ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουμε. Στόχος μας είναι να πετύχουμε πράγματα στο πρωτάθλημα. Να βρούμε τους βαθμούς μας, καλύτερη θέση, να μπούμε στη δεκάδα και να κάνουμε πράγματα. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, στο οποίο και πιο ελεύθερα θα παίξουμε και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Εμείς χάνουμε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, όπως του σημερινού. Εμείς πρέπει να γίνουμε η ομάδα που και στην άσχημή της μέρα θα παίρνει κάτι από τον αγωνιστικό χώρο. Ετσι πρέπει να πάμε και το κυριότερο πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και η προσοχή μας να είναι στραμμένη στον θεσμό αυτόν (πρωτάθλημα).Εννοείται ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε σωστά απέναντι στην ΑΕΚ, να διεκδικήσουμε ό,τι παραπάνω γίνεται και το κυριότερο να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που πολύ σύντομα θα επανέλθει μετά το σημερινό ανάποδο αποτέλεσμα. Πρέπει να παλεύουμε, δεν έχουμε χρόνο, δεν υπάρχουν μέρες. Πρέπει γρήγορα η ομάδα να στηριχτεί και να μπορέσουμε να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να ασχοληθούμε μετά πάλι με τον στόχο του πρωταθλήματος, που λέω και πάλι είναι η πρώτη μας κατεύθυνση».

Για το γεγονός ότι από την οικογενειακή “μονομαχία” νίκησε ο γιος του, Παναγιώτης: «Εχουμε παίξει πολλές φορές. Το σίγουρο είναι ότι λόγω της κατάστασης που εξελίχθηκε εκεί – και είναι η πρώτη φορά που το λέω – είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πιέστηκε και αδικήθηκε. Με στόχο τον πατέρα που έφυγε στοχοποιήθηκε. Αλλά πιστεύω να είναι ήρεμος, να κάνει τα παιχνίδια του. Εχει μεγάλη διάθεση για να παίξει ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή στον Ηρακλή θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι εχθροί. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν στην ομάδα τους θέλουν το καλό της ομάδας τους, θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους και δεν είναι στόχοι. Δυστυχώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι στόχοι και είναι στόχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι από το επαγγελματικό επίπεδο που ήταν – όπως ήταν ο Παναγιώτης – βρέθηκαν στο ερασιτεχνικό για να στηρίξουν τη συγκεκριμένη ομάδα. Βγήκε κατηγορία και ξαφνικά στη φετινή χρονιά είναι απέναντι από τον κόσμο και στοχοποιούνται. Αν δεν καταλάβουν εκεί ότι πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές τους και δεν πρέπει να είναι απέναντί τους και απέναντι στην ομάδα θα έχουν πρόβλημα όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό που έχω να πω για τον Πάνο είναι ότι έχουμε παίξει πολλές φορές. Είναι επαγγελματίας, βλέπει τη δουλειά του, εγώ τη δική μου. Είναι ξεκάθαρο ότι παίζουμε και οι δύο για το καλό της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook