Το… εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ εξασφάλισε η Ασή Γωνιά, που επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας του Τάλω Γαράζου με 2-1 για τον 3ο όμιλο. Για τον 6ο όμιλο στο Πέραμα, Αρκάδι Αγγελιανών και Δόξα Πλατανέ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, έχοντας πάρει ήδη την πρόκριση.

Η Ασή Γωνιά προηγήθηκε στο 70\’ με αυτογκόλ του Τ. Χατζάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κεφάκης πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, που ήταν αρκετά μαχητικοί, κατάφεραν να μειώσουν στο 77\’ με τον Γ.Ε. Αλεξάκη.
Στο άλλο παιχνίδι η Δόξα προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Περήφανου (2\’) και Μπαρκάτσα (6\’) αλλά το Αρκάδι \”γύρισε\” το παιχνίδι με σκόρερ τους Γαβρά (24\’) και Τουζούν (51\’).
Στο \”μενού\” της 3ης αγωνιστικής του θεσμού υπήρχε και το Ρεθυμνιακός-Ποσειδώνας Γερανίου για τον 2ο όμιλο, αλλά αναβλήθηκε λόγω μη προσέλευσης του γιατρού του αγώνα, ενώ σε εξέλιξη είναι το Επισκοπή-ΟΦ Αρμένων στο \”Θ. Βαρδινογιάννης\”, που ξεκινούσε στις 19.00.

Ήδη στην επόμενη φάση βρίσκονται Επισκοπή, ΟΦ Αρμένων (1ος όμιλος), Ρεθυμνιακός, Ποσειδώνας Γερανίου (2ος όμιλος), Ασή Γωνιά, Αστέρας Περάματος (3ος όμιλος), Άρης, Αετός Ανωγείων (4ος όμιλος), Ερμής Ζωνιανών, Ψηλορείτης (5ος όμιλος), Δόξα Πλατανέ, Αρκάδι Αγγελιανών (6ος όμιλος) και Σπήλι, Λιβάδια (7ος όμιλος).
Στην 3η θέση κάθε ομίλου βρίσκονται  Τάλως Μελιδονίου (1ος όμιλος), Φλόγα Ρουστίκων (2ος όμιλος), Τάλως Γαράζου (3ος όμιλος), Επισκοπή 2010 (4ος όμιλος), Πηγή (5ος όμιλος), Κράνα (6ος όμιλος) και Αστέρας Ρεθύμνου (7ος όμιλος).
Οι επτά αυτές ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα μετά το τέλος της α\’ φάσης του Κυπέλλου και θα προκύψουν δύο που θα περάσουν \”μπάι\” ώστε να συμπληρωθούν 16 ομάδες.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook