Για τρίτη διαδοχική χρονιά το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με 11 συμμετοχές σε αγώνες, το “Κορμοράνος” κατέλαβε την 1η θέση στη γενική κατάταξη.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Την πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη γενική κατάταξη περιφέρειας Κρήτης για το 2018 κατέλαβε το σκάφος «Κορμοράνος» του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία επί συνόλου εννέα σκαφών ανοικτής θάλασσας. Το «Κορμοράνος» βραβεύτηκε, έχοντας στο ενεργητικό του, 11 συμμετοχές σε αγώνες.

Από κει και πέρα, την δεύτερη θέση κατέλαβε το σκάφος «Πανέφη ΙΙ» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με έξι συμμετοχές και την τρίτη θέση το σκάφος «Μύρια» (Ι.Ο.Χ.), με πέντε συμμετοχές.

Η απονομή των τιμητικών διακρίσεων των πρωτευσάντων στις περιφέρειες της Ελλάδος θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Ε.Ι.Ο.

Αναλυτικά τα τρία πρώτα σκάφη στην Κρήτη είναι τα εξής:

• ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ

Κυβερνήτης: Κωνσταντίνος Μανιουδάκης

Πλήρωμα: Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Νάσος Πελεκάνος, Γιώργος Αναστασόπουλος, Γιώργος Καραδημήτρης.

• ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ

Κυβερνήτης: Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος

Πλήρωμα: Θοδωρής Γιαννερίδης, Γιώργος Παπαδάκης, Νεκταρία Λαβούτα, Βαγγέλης Κακάρογλου, Γιώργος Μαρκάκης, Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Ερατώ Αλεβιζάκη, Μάρη Αργυροπούλου, Ηλίας Μπαρμπόπουλος, Πάνος Γιαπράκης, Εμυ Παπακωνσταντίνου

• ΜΥΡΙΑ

Κυβερνήτης: Σταύρος Μαρίνος

Πλήρωμα: Ιωάννης Καλλιγέρης, Βασίλης Μητρόπουλος, Γιώργος Μαζαράκης,

Κώστας Παρασκάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook