Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η 76η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς. Στο κόκκινο χαλί των βραβείων που θεωρούνται προάγγελοι των Όσκαρ, παρευρέθηκαν διάσημοι celebrities από τον χώρο του θεάματος, εντυπωσιάζοντας με τα beauty look τους! 

Lady Gaga


Η εκκεντρική τραγουδίστρια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και επέλεξε icy τόνους σε σκιά και φυσικές αποχρώσεις στο υπόλοιπο make up, μοιάζοντας με βασίλισσα του χιονιού! 

Penélope Cruz

Η Ισπανίδα καλλονή με τα υπέροχα μάτια, έδωσε ένταση στο βλέμμα της και έπιασε τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό μεγαλοπρεπή κότσο που ταιριάζει υπέροχα σε επίσημες περιστάσεις! 

Sandra Oh

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε από τη τηλεοπτική επιτυχία Grey’s Anatomy, Sandra Oh, εντυπωσίασε με το Hollywood hairstyle της και το λιτό, αλλά προσεγμένο μακιγιάζ της! 

Jessica Chastain

H κοκκινομάλλα σταρ με την αλαβάστρινη επιδερμίδα, επέλεξε να δώσει λάμψη στα μάτια της με μία σκιά με ιριδίζοντα στοιχεία και ένα απαλό κόκκινο κραγιόν, που αναδεικνύει κομψά τα χαρακτηριστικά της. 

Emily Blunt

Η Emily Blunt συνδύασε το ασημένιο, πολυτελές φορεμά της με κομψά σκουλαρίκια και απαλό chic μακιγιάζ σε silvery τόνους!

Emma Stone

Η λαμπερή ηθοποιός ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή επιλέγοντας χαλαρές μπούκλες, elegant κοσμήματα και shiny μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα και απαλό ροζ κραγιόν! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook