Εξαιρετική παρουσία είχαν οι Σταυρούλα Παπαδάκη και Βασιλική Δασκουλίδου στο 34ο τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων της κατηγορίας κορασίδων, που είχε την επωνυμία "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Η Παπαδάκη μάλιστα επιλέχθηκε στην καλύτερη 5άδα του τουρνουά και ήταν μέλος της μικτής ομάδας που δημιουργήθηκε για το ματς απέναντι στην Εθνική κορασίδων, στην οποία είχε κληθεί η Δασκουλίδου.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Εξαιρετικά κύλησε η συμμετοχή στο 34ο τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων κορασίδων “Πέτρος Καπαγέρωφ” που διεξήχθη στην Αρναία Χαλκιδικής για τις δύο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, την Σταυρούλα Παπαδάκη και την Βασιλική Δασκουλίδου.

Η πρώτη συμμετείχε με την ομάδα της “Αθηνάς”, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, απόδειξη ότι επιλέχθηκε στην καλύτερη 5άδα του τριήμερης διάρκειας τουρνουά ενώ ήταν ακόμη μέλος της μικτής ομάδας, που δημιουργήθηκε, παίζοντας σε αγώνα απέναντι στην Εθνική κορασίδων, στην οποία είχε κληθεί η Δασκουλίδου.

Αναλυτικά, η καλύτερη 5άδα του τουρνουά “Πέτρος Καπαγέρωφ” είναι η εξής:  Κατερίνα Μπαξεβάνου (Παναθλητικός Συκέων), Αγγελική Χρηστάκη (ΠΑΣ Γιάννινα), ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΟΑΧ), Μαρία Πέτροβα (Φίμπα Πήγασος) και Πηνελόπη Βασιλείου (Απόλλων Πτολεμαΐδας).

Από εκεί και πέρα, η Δασκουλίδου είχε συμμετοχή και στα τρία φιλικά προετοιμασίας που διεξήχθησαν απέναντι στην αντίστοιχη Εθνική της Βουλγαρίας, σημειώνοντας 2 πόντους.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook