Στην τρίτη θέση η χώρα μας στη λίστα της Adrenaline-Hunter.com
   
Η διεθνής πλατφόρμα ειδικών δραστηριοτήτων ανά τον κόσμο Adrenaline-Hunter.com, σύμφωνα με τις κρατήσεις των χρηστών της από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2018 δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως για υπαίθριες δραστηριότητες.

Οι προτιμήσεις των χρηστών της, λοιπόν, κατέταξαν στην τρίτη θέση της λίστας την Ελλάδα, με τη Σαντορίνη να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών τους, για τις δυνατότητες καταδύσεων, κρουαζιερών με ιστιοπλοϊκό ακόμη και βόλτες με ελικόπτερο που τους προσφέρει.

Το πολυφωτογραφημένο νησί των Κυκλάδων ακολουθούν τα Χανιά και το Ηράκλειο στην Κρήτη, στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, για την πληθώρα θαλάσσιων δραστηριοτήτων που διαθέτουν για τους επισκέπτες τους, ενώ η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από την Αθήνα και τη Μύκονο που συναντώνται στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Αναφορικά με τους λάτρεις των ορεινών δραστηριοτήτων ο Όλυμπος και τα Μετέωρα κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού.

Τέλος, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης συναντάται η Γαλλία, με την Ισπανία να την ακολουθεί. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα, η Πορτογαλία και η Κροατία, η οποία μάλιστα σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook