Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που επιδιώκει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης,  με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και τα καίρια ζητήματα που απασχολούν το δήμο. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία που έπληξε τα ορεινά χωριά της ενδοχώρας τις τελευταίες μέρες. 

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης έθεσε  προς συζήτηση το διαχρονικό και μείζον πρόβλημα της λειψυδρίας και αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και άρδευσης, ενώ παράλληλα συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του Master Plan των Ενετικών Τειχών, τα οποία θα αποτελέσουν στο διηνεκές το σημείο αναφοράς Δήμου, πολιτών και επισκεπτών. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δήλωσε ότι η συνάντηση με τον Δήμαρχο ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική και ωφέλιμη, επισημαίνοντας ότι «το Ηράκλειο έχει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελεί μια πόλη πρότυπο. Καθήκον της Περιφέρειας είναι να στηρίζει τις δράσεις του Δήμου, να συνεργάζεται μαζί του για τα έργα ουσίας που απασχολούν τους Ηρακλειώτες και όχι να αναλώνεται σε μια ρηχή και χωρίς όραμα διαχείριση».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook