Κατέγραψε σε βίντεο την επίσκεψη του στο σημείο της κατολίσθησης στο ύψος του Σταλού, κατηγορώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης για μετακύλιση ευθυνών

“Αυτοψία” πραγματοποίησε σήμερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στα έργα που λαμβάνουν χώρα στη περιοχή του Σταλού

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε: «ήρθα να δω την εξέλιξη των εργασιών και με έκπληξη παρατηρώ ότι δεν υπάρχει κανείς, δεν εργάζεται κανείς! Από το Σάββατο είναι κλειστή η Εθνική Οδός και δεν βλέπουμε κανέναν να έχει κάνει το παραμικρό….η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο! Ο κ. Αρναουτάκης δεν ανέλαβε καμία ευθύνη…λυπάμαι!»

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Βουλγαράκης, προ ημερών είχε δηλώσει: «Αρμόδιο είναι το Υπουργείο να λύνει τέτοια θέματα, δεν είναι οι Περιφερειακές ενότητες ούτε και η Περιφέρεια. Άρα θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη το Υπουργείο. Είναι ο μόνος εθνικός δρόμος που τον… πασάρει το Υπουργείο, μια στον ΟΑΚ, μια στην Περιφέρεια».

«Ας μας πει ο Περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης, τί σκοπεύει να κάνει για τον δρόμο που παραμένει κλειστός εδώ και μια εβδομάδα. Προφανώς, στη μετακύλιση των ευθυνών αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιμελής και ταχύς αλλά στην αποτελεσματικότητα ανεκδιήγητα λίγος και βραδύς», τονίζει ο κ. Μαρκογιαννάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook