Σε εορταστική ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους της μεγαλύτερης Ενορίας της πόλης των Χανίων να πλημμυρίζουν την αίθουσα του πνευματικού της κέντρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου η ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας από τον ιερατικό προϊστάμενο του Ναού και Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη.

Με λόγους ευχαριστήριους ο π. Δαμασκηνός ευχαρίστησε τόσο τους εγγύς που διακονούν καθημερινά στην Ενορία όσο και όλους τους Ενορίτες μεταφέροντας τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού που αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν η  μέχρι τώρα σπουδαία διακονία της ερανικής επιτροπής, τα Γ’ Χαραλάμπεια, καθώς και το απολογιστικό έργο της Ενορίας. Μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιώτατος ανέφερε διά την ανακαίνιση του Ναού έχουν δοθεί μέχρι σήμερα 150.000 Ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Ενορία Λενταριανών έχει παράδοση εδώ και χρόνια να κόβει τέσσερις Αγιοβασιλόπιτες, μία για τον Κεντρικό Ναό και τρεις για τα μεγάλα παρεκκλήσια της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook