Αισιόδοξος ότι σύντομα η ομάδα του θα… ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της Football League παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού σχολίασε ότι με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ η ομάδα του μπορεί να “χτίσει” ψυχολογία και για τα ματς πρωταθλήματος, όπου πρέπει να αποκτήσει ισορροπία στις εμφανίσεις της από βδομάδα σε βδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, την ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και κάναμε τις φάσεις μας μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Μετά το 20′ ανέβηκε πολύ η ΑΕΚ, βρήκε μετά από κάποια λάθη μας τον τρόπο να φύγει στη μετάβαση και να μας δημιουργήσει πρόβλημα στο ανοιχτό γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο ενώ είχαμε κατοχή της μπάλας στην περιοχή τους δεχτήκαμε το τέρμα και δυο περιπτώσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Από εκεί και μετά ισορροπήσαμε και έγινε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Είχαμε ένα σουτ του Βρεττού και όσο είσαι μέσα σε αυτά τα παιχνίδια, παλεύεις μέχρι το τέλος και ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η ισοφάριση, που μας γέμισε με ικανοποίηση.

Σίγουρα με τέτοιες παρουσίες και καλά αποτελέσματα “χτίζεται” η ψυχολογία στην οποία έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές μας ότι έχουνε μεγάλες δυνατότητες για το επίπεδο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Δυστυχώς το λέω για άλλη μια φορά αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιαζόμαστε διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε όποια παιχνίδια λείπει η “φλόγα” από τους παίκτες σίγουρα θα έχουμε προβλήματα. Θέλουμε να ισορροπήσουμε πολύ, από Κυριακή σε Κυριακή την απόδοσή μας, για να μπορέσουν να έρθουν αποτελέσματα και να ξεκολλήσει η ομάδα που παραδόξως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Πιστεύω ότι και με την έλευση των καινούργιων παικτών και με τον χρόνο, που θα είναι υπέρ μας ώστε να γνωριστούμε εμείς το καινούργιο τιμ με τα παιδιά για να τους περάσουμε κάποια πράγματα δικά μας, η ομάδα θα βρει τους βαθμούς και σύντομα θα ξεκολλήσουμε από αυτές τις θέσεις. Μας πήγε πίσω το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή και σίγουρα πρέπει να βρούμε αποτελέσματα από έξω για τη συνέχειά μας και να μπορέσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να φέρουμε την ομάδα βαθμολογικά εκεί που πρέπει, που από τη στιγμή που βρέθηκε τόσο πίσω θα έχουμε πετύχει και έναν στόχο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για το πού αποδίδει τη διαφορετική εικόνα στα ματς Κυπέλλου και πρωταθλήματος: «Σίγουρα παίζει ρόλο το ψυχολογικό κομμάτι. Εχουν χαθεί παιχνίδια από μία φάση, σε παιχνίδια που η ομάδα ήταν καλύτερη ξαφνικά έχανε το αποτέλεσμα. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο ψυχολογικό κομμάτι. Η ομάδα είναι νεανική, δεν είναι τόσο έμπειρη ομάδα για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Με τον χρόνο και όσο γνωριζόμαστε περισσότερο σαν τιμ και ομάδα θα δώσουμε μεγάλη βάση στο να ισορροπήσουμε αυτό το κομμάτι. Αν η ομάδα αυτή αποκτήσει έναν ενθουσιασμό και τη σταθερότητα αποτελεσμάτων, βάσει της εικόνας της πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε και αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Στόχος μας είναι, όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή που έχουμε έρθει εδώ, να αποκτήσει η ομάδα ισορροπία και μια συνέχεια στα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι για πολύ ο ΑΟΧ-Κισσαμικός σε αυτή τη θέση που τη βλέπουμε και δεν την πιστεύουμε. Πολύ σύντομα θα ανακάμψουμε και τα παιδιά θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα».

Για το αν είναι ευκαιρία για νέα αρχή το ματς με τον Αήττητο Σπάτων: «Κάθε Κυριακή είναι μια αρχή. Στόχος είναι να έχουμε αποτελέσματα, να παίρνουμε βαθμούς από το κάθε παιχνίδι και το κυριότερο όταν δε θα είμαστε καλοί να μην χάνουμε τα πάντα. Να παίρνουμε οτιδήποτε παραπάνω μπορούμε. Παίζουμε την Κυριακή στα Σπάτα ένα παιχνίδι που μπορεί να γίνει έξι βαθμών για εμάς. Είναι μια ομάδα που είναι κοντά μας και πρέπει να βρούμε τέτοιες νίκες, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοιες νίκες. Το δικό μου μυαλό ήταν στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στο βάθος φαινόντουσαν τα Σπάτα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να μπει η ομάδα γρήγορα στη δεκάδα και από εκεί και μετά να πετύχει την καλύτερη δυνατή θέση. Δε θέλω να λέω κάθε φορά για νέα αρχή, παιχνίδι με το παιχνίδι πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και να πάρουμε βαθμούς για να ξεμπλέξουμε».

Για το αν υπάρξει συνέχεια στη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας: «Θα έχουμε συνέχεια σε 1-2 θέσεις ακόμα. Δε θα πρέπει να βιαστούμε. Εχουμε φέρει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ο ένας ήρθε και με τον άλλο συζητάμε και έρχεται. Βήμα-βήμα να κάνουμε 1-2 κινήσεις ακόμα που και το βάθος στο ρόστερ θα μας δώσουν και με την καλή τους παρουσία και την εμπειρία θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον τρόπο να ανοίξουμε κλειστές άμυνες, όπως ήταν του Ηρακλή. Θα γίνουν κινήσεις στοχευμένες και θα μας βοηθήσουν τα παιδιά που θα έρθουν, αλλά εννοείται και τα παιδιά που είναι εδώ, γιατί παίζουν σημαντικό ρόλο και αυτοί».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook