Εννέα υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την ανάδειξη και τοποθέτηση νέου καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕΚ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Νάσος Αθανασόπουλο.

Ήδη έχουν κατατεθεί 9 υποψηφιότητες για τη θέση του καλ/κού διευθυντή. Οι υποψηφιότητες αυτές έχουν τεθεί υπό νομική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούν τους όρους και αν συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ο νόμος ορίζει.

Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα προχωρήσει η συνέντευξη των υποψηφίων και η ολοκλήρωση της διαδικασίας με τυχόν ενστάσεις που μπορεί να υποβληθούν. Το χρονοδιάγραμμα για αυτή τη διαδικασία φτάνει περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ως προς την καθυστέρηση που ήδη έχει υπάρξει στην τοποθέτηση καλλιτεχνικού διευθυντή και στο κατά πόσο ο χρονικός ορίζοντας του Φεβρουαρίου είναι εφικτός, δεδομένης και της αντιπαράθεσης που έχει προκύψει με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή, Μιχάλη Αεράκη, ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε: “Η καθυστέρηση που έχει υπάρξει είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι ευθύνη της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕΚ. Το ποιοι θέλουν να καθυστερήσει αυτή η διαδικασία είναι προφανές. Όταν κάποιος ξεκινά μια νομική διαδικασία, σε περίπτωση που υπάρξει απόφαση από το δικαστήριο που να λέει αναστείλατε αυτή τη διαδικασία, τότε η καθυστέρηση θα προέλθει από εκεί…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook