Με νέα ένταση ανάμεσα σε έναν εκ των κατηγορούμενων και αστυνομικό συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Επέστρεψαν στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία. Σήμερα ήταν η σειρά των αστυνομικών για να καταθέσουν τις δικές τους μαρτυρίες από την επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αστυνομικός που κατέθεσε σήμερα ως μάρτυρας  περιέγραψε με λεπτομέρειες την επιχείρηση απελεύθερωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη όπου έκανε γνωστό ότι οι ιθύνοντες της απαγωγής είχαν καλύψει με σεντόνι τις σκάλες που οδηγούσαν στο δωμάτιο όπου κρατούνταν ο επιχειρηματίας. Όπως τόνισε, στην κατάθεση του, το δωμάτιο ήταν δίχως φως και χρειάστηκε φακός για να δουν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τα μέτρα προφύλαξης που έπαιρναν οι απαγωγείς ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, όπως συνέβη και στην τελευταία ημέρα της δίκης για το 2018, έτσι και σήμερα υπήρξε ένταση ανάμεσα στον αστυνομικό που κατέθετε ως μάρτυρας και έναν εκ των κατηγορουμένων. Την ώρα που κατέθετε ο αστυνομικός, ένας εκ των κατηγορούμενων επιτέθηκε φραστικά σε εκείνον αποκαλώντας τον “ψεύτη” ζητώντας του να ορκιστεί στα παιδιά του για όσα είπε νωρίτερα όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε και ένα επεισόδιο με μικρή χρήση βίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook