Η σχέση που είχαν Λόρεν Σάντσες και Τζεφ Μπέζος πριν την απόφαση για το περιβόητο διαζύγιο

Η είδηση του διαζυγίου του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, του Τζεφ Μπέζος με την εδώ και 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Τζεφ και Μακένζι Μπέζος μπορεί να έλεγε ότι θα παραμείνουν φίλοι και ότι αν είχαν την δυνατότητα να γυρίσουν τον χρόνο πίσω θα παντρευόντουσαν ξανά, ωστόσο τα μίντια σε Αμερική και Ευρώπη δεν συμμερίζονται την άποψη περί φιλικού διαζυγίου

Σύμφωνα με τo National Enquirer, υπάρχουν ήδη φωτογραφίες με τον Τζεφ Μπέζος και την νέα του σύντροφο, την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Good Day LA» του καναλιού Fox 11.

Η 49χρονη είναι παντρεμένη με τον πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ. ΜΕ τον Τζεφ Μπέζος είχαν γνωριστεί εδώ και χρόνια αλλά όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ η σχέση τους μετατράπηκε σε ερωτική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του National Enquirer, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες και χαίρεται τον έρωτά του.

«Ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά του τζετ, κάνουν βόλτες με το σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon, απολαμβάνουν μαζί ρομαντικές πεζοπορίες, “κρύβονται” σε πολυτελή ξενοδοχεία και περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί γευματίζοντας στη βίλα του Μπέζος», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Η «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να γνώρισε τον Μπέζος πριν από χρόνια, όταν η εταιρεία όπου εργαζόταν προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Το National Enquirer πάντως έδωσε στη δημοσιότητα και προσωπικά μηνύματα του μεγιστάνα με την πρώην δημοσιογράφο στα οποία μεταξύ άλλων της έλεγε εδώ και μήνες πόσο τη θέλει. Συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2018 της έγραφε: «Θέλω να σε μυρίσω. Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου, σ’ αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα». Ενώ σε άλλα μηνύματα έγραφε μεταξύ άλλων «θέλω να σε κρατήσω σφιχτά, θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ’ αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook