Του Ναπ.Σ.

Οι μέρες περνούν.

Οι παρατάσεις στην απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα του Βόρειο Οδικού Άξονα Κρήτης (εδώ γελάνε) μεταξύ των κόμβων Γαλατά και Πλατανιά, διαδέχονται η μια την άλλη.

Και οι όγκοι των χωμάτων από την κατολίσθηση της …… Πρωτοχρονιάς (!) στο ύψος του Σταλού εξακολουθούν να φτάνουν μέχρι την μέση του δρόμου.

Χαρακτηριστικές και αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα «Φοίβος DJI» στο facebook και οι οποίες δείχνουν την κατάσταση στο σημείο του δρόμου, το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου.

Ένας δρόμος έρημος και όγκοι χωμάτων επίσης έρημοι αφημένοι εκεί, περιμένοντας…τι και ποιον;;;

Στο μεταξύ σήμερα το μεσημέρι (12:00) λήγει η τελευταία παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Επίσης σήμερα το πρωί στα Χανιά θα είναι ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης για να υπογράψει χρηματοδοτήσεις για το αρχαιολογικό μουσείο κλπ.

Οι πληροφορίες μου λένε πως ο Σταύρος «έρχεται» μετά από ραντεβού που είχε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Και επειδή ο Περιφερειάρχης δεν έχει επισκεφθεί τον τόπο της κατολίσθησης, όπως έκανε ο έτερος υποψήφιος για την Περιφέρεια, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ο οποίος «του τα έχωσε» (όπως λέει ο λαός).

Για να δούμε εάν θα έχει κάτι να μας πει για το πρόβλημα ή θα συνεχίσει να πηγαίνει από τον Άννα στον Καϊάφα, ή ακόμη καλύτερα να το πετάνε ως καυτή πατάτα ο ένας στον άλλον, η Περιφέρεια και το Υπουργείο Υποδομών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook