Την κρατούσαν δια της βίας σε απομακρυσμένη κοινότητα στο Ουισκόνσιν

Υποσιτισμένη, βρόμικη και ταλαιπωρημένη, αλλά ζωντανή βρέθηκε χθες μία 13χρονη από το Ουισκόνσιν, η οποία είχε εξαφανιστεί αφότου οι γονείς της είχαν εντοπιστεί νεκροί, με τραύματα από σφαίρα, μέσα στο σπίτι τους, πριν τρεις μήνες.

Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο την αστυνομία, πιθανότατα κατάφερε να διαφύγει από τον άνθρωπο που την κρατούσε δια της βίας, σε απομακρυσμένη κοινότητα.

Ένας άνδρας συνελήφθη, σύμφωνα με τις αρχές, σε σχέση με την υπόθεση του 56χρονου James Closs και της 46χρονης συζύγου του Denise, που είχαν βρεθεί νεκροί στις 15 Οκτωβρίου, ενώ η κόρη τους Jayme είχε εξαφανιστεί.

Η είδηση της εξαφάνισης του παιδιού είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, και είχαν γίνει εκτεταμένες έρευνες, με 1.500 εθελοντές να «χτενίζουν» δάση και χωράφια στα προάστια της Μινεάπολις. Για την ασφαλή επιστροφή της 13χρονης προσφέρθηκε αμοιβή 25.000 δολαρίων.

Η Jayme βρέθηκε από κάτοικο της πόλης Gordon, σε απόσταση περίπου μιας ώρας από το σπίτι της οικογένειας Closs, της οποίας το κουδούνι χτύπησε. Ήταν αδύνατη, με βρόμικα μαλλιά και παπούτσια που δεν της έκαναν.

«Είναι η Jayme Closs! Πάρε την Αστυνομία» είπε γείτονας που αναγνώρισε το κορίτσι.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και ένας ύποπτος συνελήφθη. Λεπτομέρειες για την «απόδραση» του κοριτσιού δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Η κατάστασή της δεν έχει γίνει γνωστή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook