Τελευταία ενημέρωση: 19:14

Μετά από απολογία περίπου 3 ωρών, ο 57χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή – Αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ο 57χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή ο  57χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητριών 

Η απολογία του 57χρονου στον ανακριτή διήρκησε περίπου τρεις ώρες και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα, για να ακολουθήσει η απόφαση προφυλάκισής του,  ενώ από την πλευρά του κατηγορούμενο δεν ασκήθηκε αίτηση ακυρότητας της απόφασης.

Ο καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τις δικαστικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί οτι σήμερα η διαδικασία της απολογίας του 57χρονου ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας, εξαιτίας κατάθεσης ενός ακόμη συλληφθέντα για την μεγάλη υπόθεση με το κύκλωμα κοκαίνης που εξαρθρώθηκε στα Χανιά.(δείτε εδώ).

Η έκκληση του δικηγόρου των κοριτσιών να μιλήσουν και άλλα θύματα

Ο συνήγορος υπεράσπισης, δύο κοριτσιών, Αρετάκης Ευγένιος, τόνισε ότι “η έκταση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, αναμένουμε να εκδοθεί διάταξη από την Εισαγγελία, για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη, αυτό θα βοηθήσει και περισσότερα θύματα να βγουν και να καταθέσουν αυτά που υπέστησαν. Οι πράξεις αυτές δεν παραγράφονται οπωσδήποτε όσο τα θύματα είναι ανήλικα και ο χρόνος παραγραφής από την ενηλικίωση και μετά είναι πολύ μακρύς. Ακόμα και αν έχουν υποστεί ασέλγεια πριν πολλά χρόνια, πρέπει σήμερα να βγουν να το καταθέσουν, ώστε αυτή η ιστορία να έρθει στην επιφάνεια και να μην πάρουν το βάρος των καταθέσεων μόνο τα κορίτσια που μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει. Η παλαιότερη περίπτωση έχει καταγραφεί από το 2010. Κάνω έκκληση να βγουν τα κορίτσια να καταθέσουν και έτσι και τα ίδια τα θύματα θα αισθανθούν καλύτερα, βοηθώντας αυτή η ιστορία να λάβει τις πραγματικές διαστάσεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook