Ο Θανάσης Ντίνας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και τέθηκε στην διάθεση του Παπαδόπουλου ενώ επέστρεψε και ο Χουάν Νέιρα.

Και το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11/1) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (12/1) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο Ίσμαϊλ Σάσι λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος από την Πέμπτη (10/1) βρίσκεται στο στρατόπεδο που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται να επιστρέψει απόψε και ο προπονητής θα αποφασίσει το Σάββατο για τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους»: Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πέρσον.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook