Πρωτότυπος και έξυπνος τρόπος για να τρώνε τα παιδιά αποξηραμένα φρούτα και καρπούς.

Υλικά
200γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
80γρ. σταφίδες
50γρ. αμύγδαλα λευκά
50γρ. καρύδια
3 κουτ. σούπας καρύδα τριμμένη
1 κουτ. σούπας λιναρόσπορο
2 κουτ. σούπας βανίλια υγρή
½ κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
καρύδα τριμμένη για το πασπάλισμα

Διαδικασία
Για τις τρούφες: Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε πολύ καλά.

Πλάθετε σε μικρές μπαλίτσες και τις πανάρετε με καρύδα.

Tips
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο αποξηραμένο φρούτο.


Δεν βάζετε ζάχαρη αλλά, αν τα θέλετε πιο γλυκά, προσθέτετε 1-2 κουτ. σούπας μέλι.

Πηγή: olivemagazine.gr