Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορική δραστηριότητα πάνω από το όμορφο ορεινό χωριό Καρές, στην επαρχία Αποκορώνου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, όπου ο Σύλλογος θα κόψει την πίτα του.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, είναι ανηφορική, εύκολη και βατή, ξεκινά από το χωριό Καρές και καταλήγει στην τοποθεσία Γούρνες Λευκών Ορέων, που βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 1.100 μέτρων.

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας θα γίνει περίπου στις 12:30 το μεσημέρι και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα κατέβουν στις όμορφες γειτονιές του χωριού. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά ρούχα, γάντια και σκούφο ή καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στην εκδήλωση όπως κάθε χρόνο, εκτός από το φλουρί, θα γίνει κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων, με διάφορα δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 18/01. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Μπαδογιάννης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook