Από τη μία απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα και από την άλλη ικανοποίηση για το χαρακτήρα που έδειξε στη Πάτρα, είναι τα συναισθήματα της επόμενης μέρας στο στρατόπεδο του ΑΟ Χανιά.
Η χανιώτικη ομάδα παρά τα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που είχε αντιμετώπισε στα ίσια τη πάνοπλη και υπερπλήρης Παναχαϊκή ούσα ανταγωνιστική καθʼ όλη η διάρκεια του ματς. Οι φόβοι του Προμπονά πριν το ματς, επιβεβαιώθηκαν όμως και σε μια αδράνεια της άμυνας ο ΑΟΧ δέχτηκε το γκολ που έκρινε το ματς, πανομοιότυπο με πολλά άλλα τη φετινή σεζόν.
«Μας μένει η καλή εμφάνιση», σχολιάζει στο flashnews.gr ο Γιώργος Προμπονάς «αλλά και η πίκρα που δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας συνολικά αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα. Αν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει αποτέλεσμα. Όπως επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν και πολλές απουσίες μας αφού οι επιλογές μας ήταν ελάχιστες». 
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αδυναμία των Τσιτλακίδη, Μποτωνάκη και Ταταράκη να συνοδεύσουν την αποστολή ο Προμπονάς είχε στο πάγκο του έξι ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες, τον Παντελακάκη που δεν έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και τον τραυματία Βουρβαχάκη. Ο μόνος που ήταν σε θέση να αγωνιστεί ήταν ο Περράκης που αποτέλεσε και τη μοναδική αλλαγή του Προμπονά.
Πλέον στον ΑΟΧ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω το ματς στη Πάτρα και κοιτάνε ήδη το επόμενο δύσκολο όσο και εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι με το ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας στο οποίο οι μπλε είναι αναγκασμένοι να ζητήσουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κρατήσουν στη πλάτη του τους την Αθηναϊκή ομάδα: «Θα δουλέψουμε σκληρά όλη τη εβδομάδα όσο να πάμε στο Ρου όσο το δυνατό πιο έτοιμοι με στόχο να πάρουμε πόντο ή πόντους» δηλώνει ο Προμπονάς ο οποίος ενόψει Ρουφ αναμένεται να έχει περισσότερες λύσεις αφού επιστρέφουν οι Βουρβαχάκης και Σεληνιωτάκης. 
Από την άλλη ο Τσιτλακίδης θα μείνει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης λόγω της θλάσης που υπέστη στη γάμπα, ενώ 7 κίτρινες συμπλήρωσε ο Τεπετός ο οποίος θα εκτίσει τη ποινή του στα ματς με τη Αγ. Παρασκευή και τον Απόλλωνα. 
Σήμερα θα προπονηθούν όσοι δεν αγωνίστηκαν στη Πάτρα, αύριο ξεκινάει η προετοιμασία με προπόνηση στη Μ.Ελιά ενώ τη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Μινώταυρο στις Μουρνιές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook