Διανομέας φαγητού στα Χανιά δείχνει με τι έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά

Έχουν περάσει περίπου 15 ημέρες από το τραγικό δυστύχημα στη Χαλέπα, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 27χρονο διανομέα, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, το οποίο στάθηκε αφορμή για να αναδειχθούν οι κακές συνθήκες εργασίας στον κλάδο.

Ανασφάλιστη εργασία, μηχανάκια ανεπαρκώς συντηρημένα και εξοπλισμένα, πίεση για παράδοση των παραγγελιών όσο το δύνατόν γρηγορότερα, μετακινήσεις σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που συνθέτουν την καθημερινότητα αρκετών διανομέων. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί το άθλιο οδικό δίκτυο και η έλλειψη φωτισμού στους δρόμους που κάνουν επικίνδυνη την οδήγηση ακόμα και για τους πιο έμπειρους οδηγούς.

Σήμερα, εργαζόμενος ως διανομέας φαγητού, απευθυσμένος με την κατάσταση που αντιμετωπίζει κάθε μέρα στο δρόμο, μας έστειλε φωτογραφίες δρόμο στην Αγ.Μαρίνα, στην παλιά εθνική οδό, έξω από γνωστό ξενοδοχείο, με το σχόλιο στη λεζάντα

“Δουλεύω διανομέας και περνάω πάνω από 15 φορές, μέχρι να πέσω μέσα”.

Φανταστείτε τον ίδιο δρόμο, νύχτα, χωρίς φωτισμό όπως συνηθίζεται πόσο επικίνδυνος γίνεται, κυρίως για τα διερχόμενα μηχανάκια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook