Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Γρανίτης Αγίας Μαρίνας αναφέροντας ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ποδοσφαιριστής της ομάδας του έξω από το Λύκειο Κολυμβαρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο Στέλιος Σαρρής δέχτηκε επίθεση από ποδοσφαιριστή της Σπάθας!

Αναλυτικά η καταγγελία έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του Γρανίτη καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας Σαρρής Στέλιος έξω από το Λύκειο Κολυμβαρίου σήμερα Δευτέρα 14/01/2019 από ποδοσφαιριστή της ομάδας Σπάθα Κολυμβαρίου μπροστά στα μάτια πολλών μαρτύρων αλλά και των δυο αδερφών του εμπλεκόμενου που είναι και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές της Σπάθας. Ο Στέλιος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον Διευθυντή του λυκείου Κολυμβαρίου, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης ο Σαρρής βρισκόταν στο νοσοκομείο Χανίων περιμένοντας το εξιτήριο από τους γιατρούς, όπου στην συνέχεια θα μεταβεί μαζί με τους γονείς του στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μήνυση στον εμπλεκόμενο.

Το Δ.Σ. του Γρανίτη, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, από την πρώτη στιγμή του συμβάντος βρίσκονται στο πλευρό του Στέλιου και της οικογένειας του, ενημερώσαμε ως όφειλε τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας Σπάθας (με τους οποίους είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή μας), το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης.

Είμαστε και θα είμαστε διπλά στον Σαρρή και την οικογένεια του σε όποια νόμιμη κίνηση τους μέχρι τέλους. Θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι θα πράξουν τα δέοντα.

Ευχόμαστε στον Στέλιο περαστικά και σύντομα κοντά μας.

Το Δ.Σ.».

 

 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook