Η ετήσια απολογιστική συνέλευση της ΟΕΒΕΝΧ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΕΒΕΧ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Σωματείων που είναι μέλη της ομοσπονδίας, έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του 2018, παρουσιάστηκε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής αλλά και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το 2019. Στη συνέχεια, συζητήθηκε ο συντονισμός των επόμενων κινήσεων για το 2019.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ, Γιάννης Παυλάκης, τόνισε ότι «το 2018 ήταν μία δύσκολη χρονιά, η Ομοσπονδία έκανε παρεμβάσεις και δράσεις όπου έπρεπε και ήταν δίπλα στους συναδέλφους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το 2018, μάλιστα, έλαβαν χώρα, νέες δράσεις όπως το 1ο Φεστιβάλ Χανιώτη επαγγελματία και η έκδοση του περιοδικού, με την μικρή έκθεση φωτογραφίας που έγινε στα πλαίσια του φεστιβάλ. Για το 2019, έχουμε σκεφτεί να γίνει ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στο πνευματικό κέντρο, ενώ θα πραγματοποιηθούν και νέες δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Ο κ. Παυλάκης πρόσθεσε ότι ο ΟΕΒΕΝΧ, έχει ζητήσει από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, να δημιουργηθεί ένας ενιαίος φορέας για τον τουρισμό. 

Ο κ. Παυλάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook