Θέση για τον ξυλοδαρμό του ποδοσφαιριστή του Γρανίτη, Στέλιου Σαρρή, πήρε η Σπάθα Κολυμβαρίου με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η Σπάθα καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής από παίκτη της ομάδας, τονίζει ότι έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές των εμπλεκομένων και όχι με διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων και δηλώνει τη συμπαράστασή της στον Στ. Σαρρή αλλά και ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 5/2019

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας μας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1) Καταδικάζουμε την απαράδεκτη πράξη και επίθεση που δέχτηκε ο ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Μια πράξη που μας βρίσκει αντίθετους και κόντρα στα ιδανικά και τις αξίες που υπηρετούμε και πρεσβεύουμε σαν ομάδα και προσπαθούμε να μεταδώσουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, μικρούς και μεγάλους που έχουμε στα τμήματά μας. Μιας πράξης που δεν μας ενδιαφέρει η αιτία και η αφορμή της αλλά το τραγικό και απαράδεκτο αποτέλεσμα της και αυτό κατακρίνουμε.

2) Η εν λόγω απαράδεκτη πράξη έχει να κάνει με τις επί προσωπικού διάφορες των εμπλεκομένων και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ και ΓΡΑΝΙΤΗ που από την μεριά μας θεωρούμε τον ΓΡΑΝΙΤΗ ένα φίλο και αγαπητό σωματείο.

3) Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει και να σπιλώσει το όνομα, την ιστορία και το ήθος της ομάδας μας για ένα περιστατικό που δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη και το κατακρίνουμε σαν ομάδα.

4) Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον ΣΤΕΛΙΟ και του ευχόμαστε όλα να είναι περαστικά και γρήγορα να γίνει καλά.

5) Σαν ομάδα και Δ.Σ. θα επιληφθούμε του θέματος όπως αυτό του αρμόζει και ο υπαίτιος ή οι υπαίτιοι του περιστατικού και της απαράδεκτης αυτής πράξης θ’ απομακρυνθούν άμεσα από την ομάδα μας.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση. Η ομάδα μας σε κάθε περίπτωση θα πράξει τα δέοντα ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της και την ομαλή της λειτουργία.

Με τιμή,

Το Δ.Σ..

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook