Διάρρηξη έγινε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που βρίσκονται στο Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, όπως καταγγέλλεται μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Όπως αναφέρεται από τον ΝΟΧ άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν τις βραδινές ώρες και αφού έσπασαν πόρτες και παράθυρα, προκαλώντας υλικές ζημιές, προέβησαν και στην κλοπή ενός εκ των υπολογιστών της γραμματείας, μιας τηλεόρασης και ενός DVD player.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Διάρρηξη υπήρξε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν κατά πάσα πιθανότητα τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (14/1), σπάζοντας πόρτες και παράθυρα που βρίσκονται βορειοδυτικά του γραφείου, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ κλάπηκαν ένας εκ των υπολογιστών που βρίσκονται στη γραμματεία, μία τηλεόραση και ένα DVD player.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη το πρωί, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων καταθέτοντας μήνυση σε βάρος αγνώστων, ενώ αργότερα άτομα της Ασφάλειας βρέθηκαν στο Ναυτικό Ομιλο για να πάρουν αποτυπώματα. Η  διάρρηξη έγινε γνωστή με το που τα άτομα της γραμματείας, κατέφθασαν το πρωί στα γραφεία για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους και αντιμετώπισαν αυτή τη θλιβερή εικόνα με τα σπασμένα τζάμια και τις ζημιές στο χώρο.

Πρόκειται για ένα περιστατικό πρωτοφανές ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως, ενδεχομένως, η λειτουργία του συναγερμού που υπάρχει στα γραφεία να έπαιξε ρόλο, απομακρύνοντας πιο γρήγορα τους δράστες, με αποτέλεσμα να μην κλαπούν περισσότερα πράγματα από τα γραφεία.

Για το λόγο αυτό η γραμματεία, ειδικότερα την Τρίτη το πρωί, υπολειτουργεί και θα λειτουργήσει κανονικά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, από το απόγευμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων καταδικάζει αυτό το απαράδεκτο γεγονός και ελπίζει να είναι το τελευταίο. Οσο για τον δράστη ή τους δράστες, ελπίζουμε η Αστυνομία να επιληφθεί του θέματος και να καταφέρει να φτάσει στην σύλληψή τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook