Ομιλία για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό παιδιών και εφήβων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αποκορώνου: Στο πλαίσιο  του διαδημοτικού προγράμματος «Σχολές Γονέων»

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αποκορώνου, συνεχίζει το πρόγραμμα συμβουλευτικής ενημέρωσης για γονείς παιδιών ηλικίας από 6 έως 18 ετών, υπό τον γενικό τίτλο: «Σχολές Γονέων». 

Το εν λόγω πρόγραμμα – το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Αποκορώνου, Πλατανιά και Κισσάμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης - θα περιλαμβάνει συμβουλευτικές ημερίδες και σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα, κάθε μήνα και στους τρεις Δήμους, σε θεματικές σχετικές με την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία. 

Η τρίτη εκδήλωση της «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Αποκορώνου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Βρυσών, και θα έχει ως θέμα: “Επαγγελματικός Προσανατολισμός - Ο ρόλος της οικογένειας στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των παιδιών”. Εισηγήτρια θα είναι η Κοινωνιολόγος κα.Δεικτάκη Άννα, υπεύθυνη πρώην Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αποκορώνου, στο τηλέφωνο 2825340322.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook