Βρισκόταν στη συμβολή της Μεσογείων με την Κατεχάκη, όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά στο αυτοκίνητό της – Έκανε δεξιά, ακινητοποίησε το όχημα και άνοιξε το καπό, απ’ όπου έβγαινε έντονος καπνός, ενώ υπήρχε και ένα πανί

Πρωταγωνίστρια, σε ένα περίεργο περιστατικό, έγινε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, καθώς το αυτοκίνητό της πήρε φωτιά εν κινήσει!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στις 18.38 το απόγευμα της Τρίτης και ενώ η κυρία Κανέλλη βρισκόταν στη συμβολή της Μεσογείων με την Κατεχάκη,αντελήφθη ότι το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά, αμέσως το  ακινητοποίησε και κάλεσε την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 8 πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά. Τις έρευνες έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η ίδια η κα Κανέλλη είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι μέσα στην μηχανή του οχήματος βρέθηκε ένα κομμάτι πανί και ότι πριν από λίγες ημέρες είχε πάει το αυτοκίνητό της για σέρβις. Αυτό που εξετάζει η Π.Υ είναι αν η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω αμέλειας ή αν κρύβεται κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook