Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν για σήμερα αρκετά σχολεία στο Ηράκλειο αλλά και στο οροπέδιο Λασιθίου

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι τα σχολεία στον Δήμο Παλιανής, Γοργολαϊνη και Τεμένους, Σκαλάνι, Βασιλειες, Αγιος Συλλας, Αγιος Βλάσης αλλά και όλα τα σχολεία στον δήμο Μίνωα Πεδιάδας. Στο οροπέδιο Λασιθίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. 

Στο οροπέδιο Λασιθίου, τα εκχιονιστικά δούλευαν όλη τη νύχτα, ενώ έγιναν διακομιδές ασθενών με εκχιονιστικά μαηχανήματα. 

Επιπλέον, κλειστές και οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά, στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής και στην Τοπική Κοινότητας Σγουροκεφαλίου το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

Στο Δήμο Μαλεβιζίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθος, το δημοτικό σχολείο της Τυλίσου και Κρουσώνα.

Οροπέδιο Λασιθίου

Σημειώνεται ότι, η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

Τηλ. Επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης:

Ευάγγελος Πλεύρης: 6977343187

Γραφείο Δημάρχου: 2891340335

Γραμμή Δημότη: 2891340143

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook