Νέα καταγγελία για επίθεση από τους δύο δράστες που φέρονται να βίασαν και δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, από μία ακόμη νεαρή γυναίκα.

Σε μία σοβαρή καταγγελία που ρίχνει νέο φως στην υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, έκανε μία νεαρή γυναίκα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

“Ήρθε με πήρε με τον Μ… με πήγαν σπίτι του και ήθελαν να κάνω κάτι μαζί τους, αλλά εγώ αρνιόμουν”, ανέφερε η γυναίκα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για το ίδιο μοιραίο σπίτι στους Πευκούς.

“Ήρθαν εκεί, σταματάνε το αμάξι και μου κάνει ο Μ… “μπες μέσα, να πάμε να κάτσουμε σπίτι” και κάνω εγώ “όχι, δεν θέλω”. Και πάω να φύγω, και απλά με παίρνει και με βάζει στο αυτοκίνητο. Έλεγα “άφησέ με” αλλά αυτός (21χρονος) με έβαλε στο αμάξι και κλείδωσε απλά τις πόρτες και με έφεραν σπίτι». «Φτάσαμε εκεί, και μου είπαν να πάμε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ είπα δεν θέλω”, συνέχισε η κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δύο άνδρες τη χτύπησαν επειδή αρνήθηκε, και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα. Στη συνέχεια, την υποχρέωσαν να πιει αλκοόλ, και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα, ενώ ο 21χρονος της έδωσε ένα χαστούκι επειδή αρνήθηκε.

Τότε έτρεξε προς την πόρτα για να φύγει Η νεαρή εκείνη έτρεξε στην πόρτα για να φύγει, ήταν κλειδωμένη και τότε άρχισε να φωνάζει, απειλώντας ότι θα προχωρήσει σε μήνυση: “Εκείνη τη στιγμή ο Μ… φοβήθηκε και είπε στον άλλον πάμε να τη γυρίσουμε, αυτή μιλάει σοβαρά”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook