Προκειμένου να αποσυμφορηθεί συντομότερα η κατάσταση, η ομοσπονδία των εξεταστών προτείνει, όπως δήλωσε ο κ. Ηλιάδης, να ανασταλεί το μέτρο του επανελέγχου των ηλικιωμένων

Από οκτώ μήνες μέχρι ένας χρόνος μπορεί να χρειαστούν για την εξομάλυνση της κατάστασης στις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης, εκτίμησε στο news247 στους 88,6 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών, καθώς η αποχή των εξεταστών βρίσκεται στον τέταρτο μήνα, με αποτέλεσμα, όπως είπε ο Διαμαντής Ηλιάδης, οι υποψήφιοι οδηγοί να ξεπερνούν τους 70.000 και οι ηλικιωμένοι, που βάσει νόμου, πρέπει να περάσουν από επανεξέταση, τους 15.000.

Προκειμένου να αποσυμφορηθεί συντομότερα η κατάσταση, η ομοσπονδία των εξεταστών προτείνει, όπως δήλωσε ο κ. Ηλιάδης, να ανασταλεί το μέτρο του επανελέγχου των ηλικιωμένων και να αποφαίνονται γιατροί για την οδηγική τους ικανότητα. Ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε ακόμη αισιοδοξία, ότι, μετά την υπογραφή από το ΓΛΚ, της απόφασης για τις αποζημιώσεις των εξεταστών, το αμέσως επόμενο διάστημα, η αποχή θα σπάσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook