Η μητέρα του που οδηγούσε το όχημα δεν πήρε καν είδηση τι συνέβη

Τη σοκαριστική στιγμή που το παιδικό κάθισμα, στο οποίο καθόταν ένα δίχρονο κοριτσάκι, εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας του ενώ εκείνη οδηγούσε και βρέθηκε στη μέση του δρόμου, κατέγραψε η κάμερα του αμαξιού που ακολουθούσε από πίσω, και ευτυχώς πρόλαβε να σταματήσε έγκαιρα.

Στο βίντεο μπορεί κανείς να δει το όχημα της μητέρας να απομακρύνεται, αφού προφανώς η ίδια δεν έχει πάρει είδηση τι συνέβη.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στην πόλη Μανκάτο της Μινεσότα. Σύμφωνα με τον Chad Cheddar Mock, τον οδηγό που σταμάτησε για να σώσει το κοριτσάκι, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να ελέγξει αν είναι καλά το νήπιο και η αστυνομία, η μητέρα του παιδιού παρέμεινε άφαντη. 

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στη συνέχεια η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο πεζή, για να βρει το μωρό της. 

Η μικρούλα, η οποία ήταν δεμένη στο καθισματάκι χωρίς αυτό να είναι στερεωμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου, είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook